Russian English French Georgian German Italian Ukrainian

Материалы для пола

 

 Baumit Beton B25 - 73грн.

 

 Модифікована бетонна суміш призначена для влаштування бетонних підготовок та стяжок, наприклад, в підвальних приміщеннях, заливання невеликих монолітних конструкцій та малих архітектурних форм, бетонування конструкцій, які не піддаються деформаціям: пандусів, тротуарних плит, доріжок, закладання отворів в залізобетонних стінах, перекриттях і в місцях проходження інженерних мереж і комунікацій, а також інших загальнобудівельних і ремонтних робіт по бетону. Baumit Beton B25 не застосовувати для влаштування конструкцій, що піддаються інтенсивним навантаженням.

 

Цементно - піщана стяжка Baumit Solido E160

 

Цементна суміш Baumit Solido E160 для влаштування підлогових стяжок міцністю на стиск не менше 16 МПа та товщиною 25*-80 мм. Призначена для улаштування підлогових стяжок по жорстких зв’язаних основах, роздільному шарі, а також для підлог з підігрівом. Придатна для використання в якості підготовки на терасах і балконах, при умові подальшого улаштування гідроізоляції. Для ручного та механізованого нанесення всередині будівель

 

 

Baumit Solido E160
 

25 кг 
54 мішки на піддоні = 1350 кг

 

Цементно - піщана стяжка Baumit Solido E225

Цементна суміш Baumit Solido E225 для влаштування підлогових стяжок міцністю на стиск не менше 23 МПа та товщиною 12*-80 мм. Призначена для улаштування підлогових стяжок по жорстких зв’язаних основах, роздільному шарі, а також по теплоізоляційному шару, зокрема для підлог з підігрівом. Придатна для використання в якості підготовки на терасах і балконах, при умові подальшого улаштування гідроізоляції. Для ручного та механізованого нанесення всередині будівель та ззовні.

  • мінімальна усадка;

  • для підлог з підігрівом;

  • для ручного і механізованого нанесення.

Baumit Solido E225
 
25 кг мішок
54 мішки на піддоні = 1350 кг
 

Цементна суміш Baumit Solido E350

Призначена для улаштування високоміцних підлогових стяжок, міцністю на стиск не менше 35 МПа та товщиною 12*-100 мм, у промисловому та цивільному будівництві під помірні і значні навантаження, зокрема навантаження від легкого автотранспорту на гумовому ходу по жорстких зв’язаних основах, роздільному шарі, а також по теплоізоляційному шару і для підлог з підігрівом.

  • твердіння без напружень;

  • для підлог з підігрівом;

  • для ручного і механізованого нанесення

Baumit Solido E350
 

Нівелююча суміш для підлог Baumit Nivello Uno

Високомодифікована, самовирівнювальна (наливна) суміш на основі цементу з мінеральними заповнювачами і органічними модифікуючими добавками та високоміцного гіпсу, для вирівнювання і підготовки підлог під подальше укладання фінішних підлогових покриттів. Для ручного і механізованого нанесення. Міцність на стиск не менше 18 МПа, товщина прошарку 3-20 мм.

  • Широкий спектр застосування

  • Швидкотвердіюча

  • Проста та зручна у застосуванні

Baumit Nivello Uno
 
Мішок 25 кг, 1 піддон = 54 мішки = 1350 кг

Нівелююча суміш для підлог Baumit Nivello Quattro

Самовирівнювальна суміш на спеціальному в'яжучому з полімерними домішками. Для нівелювання та вирівнювання поверхонь в житлових, громадських приміщеннях під подальше укладання керамічних плиток, лінолеуму, ПВХ покриттів, ламінату та інших видів покриттів для підлог. Технологічне пересування через 3 год. Придатна для використання по основах, що підлягатимуть підігріву. Товщина шару від 1 до 20 мм, міцність на стиск не менше 25 МПа.

  • Для старих та нових основ

  • Для підлог з підігрівом

  • Швидке твердіння

Baumit Nivello Quattro
 
25 кг мішок
Кількість упаковок на палеті
54
 
 
 
 
 
 

ТЕЛЕФОН

+380 67 562 69 84

E-mail

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Skype

traktor731

Адрес

г. Днепропетровск, ул.Черниговская, 234

Login